84 kvm

Fullt möblerade lägenheter på 84 kvm. Plats för upp till tolv bäddar, det finns ett komplett kök, två badrum med bastu, plus separat toalett, tvättmaskin, torkskåp, fiber, braskamin och egen balkong. Det finns två skidförråd, två parkeringsplatser med laddmöjlighet och ytterligare möjlighet till gästparkering.

Priser 2 545 000 kr – 3 095 000 kr
Månadsavgift 1 995 kr

115-117 kvm

Fullt möblerade lägenheter på upp till 117 kvm. Plats för upp till sexton bäddar, det finns ett komplett kök, loft med soffhörna, två badrum med bastu, plus separat toalett, tvättmaskin, torkskåp, fiber, braskamin och egen balkong. Det finns två skidförråd, två parkeringsplatser med laddmöjlighet och ytterligare möjlighet till gästparkering. 

Priser 3 445 000 kr – 4 195 000 kr
Månadsavgift 3 204 – 3 278 kr

Lägenheter med 8-16 bäddar och stora möjligheter till uthyrning.

BOSTADSVÄLJARE

Avgifter och driftskostnader

I avgiften till bostadsrättsföreningen ingår kostnader för sophämtning, snöskottning, underhåll och drift av vägar och belysning. Utöver avgiften tillkommer abonnemangs- och driftkostnad per lägenhet för VA, el, värme, försäkring, fiber och TV beroende på val av önskat kanalutbud.

 

Fler praktiska detaljer

Till varje lägenhet finns laddmöjlighet för bilen och el till motorvärmare.

 

Service i området och transporter

I området finns Skidboden, Fred’s Food Court och skoteruthyrning. Skidboden erbjuder både försäljning och uthyrning av utrustning. Du når Idre Himmelfjäll med egen bil, buss med Fjällexpressen eller med tåg till Mora och därefter buss. Du kan också flyga till Sveg eller nya Scandinavian Mountains Airport i Sälen.

 

Hållbarhet

Jupiter Lodge ska påverka miljön så lite som möjligt. Husen har låg energiförbrukning, frånluftvärmepumpar och är välisolerade. Moderna braskaminer finns i varje lägenhet. Källsortering är förberett i varje lägenhet och återvinning sker intill husen. Transporter minimeras genom närheten till skidlift och promenadavstånd till restauranger och service.

 

Möblerat

Lägenheterna säljs möblerade och utrustade för inflyttning/uthyrning.
Du får till exempel, TV, köksutrustning och dammsugare