84 kvm

Lägenheter på 84 kvm, med två delar som kan användas tillsammans eller var för sig. En del är större och en är mindre. I den stora delen finns plats för åtta bäddar, det finns komplett kök, bastu, tvättmaskin, torkskåp, fiber, braskamin och egen balkong. Det finns dubbla skidförråd och 2 parkeringsplatser med laddmöjlighet och ytterligare möjlighet till gästparkering. Den lilla delen är en komplett lägenhet på 20 kvm med upp till fyra bäddar, litet kök och badrum med bastu.

Preliminära priser 2 545 000 kr – 3 095 000 kr.
Preliminär månadsavgift 2200 kr

114-117 kvm

Lägenheter på upp till 117 kvm, med två delar som kan användas tillsammans eller var för sig. En del är större och en är mindre. I stora delen finns plats för tolv bäddar, det finns komplett kök, bastu, tvättmaskin, torkskåp, fiber, braskamin och egen balkong. Loft med sovrum, WC och relax med utsikt mot vardagsrummet. Egen balkong. Det finns dubbla skidförråd och 2 parkeringsplatser med laddmöjlighet och ytterligare möjlighet till gästparkering. Den lilla delen är en komplett lägenhet på 20 kvm med upp till fyra bäddar, litet kök och badrum med bastu.

Preliminära priser 3 445 000 kr – 4 195 000 kr.
Preliminär månadsavgift 3300 – 3500 kr

Lägenheter med 8-16 bäddar och stora möjligheter till uthyrning.

BOSTADSVÄLJARE

Avgifter och driftskostnader

I avgiften till bostadsrättsföreningen ingår kostnader för sophämtning, snöskottning, underhåll och drift av vägar och belysning. Utöver avgiften tillkommer abonnemangs- och driftkostnad per lägenhet för VA, el, värme, försäkring, fiber och TV beroende på val av önskat kanalutbud.

 

Fler praktiska detaljer

Till varje lägenhet finns laddmöjlighet för bilen och el till motorvärmare.

 

Service i området och transporter

I området finns Skidboden, Fred’s Food Court och skoteruthyrning. Skidboden erbjuder både försäljning och uthyrning av utrustning. Du når Idre Himmelfjäll med egen bil, buss med Fjällexpressen eller med tåg till Mora och därefter buss. Du kan också flyga till Sveg eller nya Scandinavian Mountains Airport i Sälen.

 

Hållbarhet

Jupiter Lodge ska påverka miljön så lite som möjligt. Husen har låg energiförbrukning, frånluftvärmepumpar och är välisolerade. Moderna braskaminer finns i varje lägenhet. Källsortering är förberett i varje lägenhet och återvinning sker intill husen. Transporter minimeras genom närheten till skidlift och promenadavstånd till restauranger och service.

 

Möblerat

Lägenheterna säljs möblerade och utrustade för inflyttning/uthyrning.
Du får till exempel, TV, köksutrustning och dammsugare