84 kvm

Möblerade lägenheter om 84 kvm med uthyrningsdel och gott om plats för den stora familjen. Lägenheten är utrustad med ett komplett kök, separat pentry, två badrum med bastu, separat toalett, tvätt/torkpelare, torkskåp, braskamin och balkong. Vidare finns två skidförråd, två parkeringsplatser med ladd möjlighet samt ytterligare gästparkering. Fiber via www.openuniverse.se

 OBS! Bassortiment av möbler och husgeråd ingår i köpet, se inventarielista.

Priser 2 545 000 kr – 3 095 000 kr
Månadsavgift 1 995 kr

115-117 kvm

Möblerade lägenheter om 115 – 117kvm med uthyrningsdel och gott om plats för det större sällskapet. Lägenheten är utrustad med ett komplett kök, separat pentry, tre badrum, två bastu, separat toalett, tvätt/torkpelare, torkskåp, braskamin och balkong. Vidare finns två skidförråd, två parkeringsplatser med ladd möjlighet samt ytterligare gästparkering. Fiber via www.openuniverse.se

 OBS! Bassortiment av möbler och husgeråd ingår i köpet, se inventarielista.

Priser 3 445 000 kr – 4 195 000 kr
Månadsavgift 3 204 – 3 278 kr

BOSTADSVÄLJARE

Lägenheter med stor möjlighet till uthyrning.

– Centralt läge i området

– Ski in/Ski out

– Uthyrningsdel

Avgifter och driftskostnader

I avgiften till bostadsrättsföreningen ingår kostnader för sophämtning, snöskottning, underhåll och drift av vägar och belysning. Utöver avgiften tillkommer abonnemangs- och driftkostnad per lägenhet för VA, el, värme, försäkring, fiber och TV beroende på val av önskat kanalutbud.

 

Fler praktiska detaljer

Till varje lägenhet finns laddmöjlighet för bilen och el till motorvärmare.

 

Service i området och transporter

I området finns Skidboden, Fred’s Food Court och skoteruthyrning. Skidboden erbjuder både försäljning och uthyrning av utrustning. Du når Idre Himmelfjäll med egen bil, buss med Fjällexpressen eller med tåg till Mora och därefter buss. Du kan också flyga till Sveg eller nya Scandinavian Mountains Airport i Sälen.

 

Hållbarhet

Jupiter Lodge ska påverka miljön så lite som möjligt. Husen har låg energiförbrukning, frånluftvärmepumpar och är välisolerade. Moderna braskaminer finns i varje lägenhet. Källsortering är förberett i varje lägenhet och återvinning sker intill husen. Transporter minimeras genom närheten till skidlift och promenadavstånd till restauranger och service.

 

Möblerat

Lägenheterna säljs möblerade och utrustade för inflyttning/uthyrning.
Du får till exempel, TV, köksutrustning och dammsugare